Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Мафиоза Борисов забавя, но не забравя, дълго още ще отмъщава на Рашков за онзи арест





Един от арестуваните по аферата с митниците и обявени за контрабандисти г-да Димитрови – а именно бащата Марин – е онзи, който е разказал на Бойко Рашков, докато е бил вътрешен министър, че мутрата Борисов е заплашил бившия шеф на фонд „Земеделие“ Светослав Симеонов, че ще яде колбаси от месо на негови близки. Рашков тогава орева света с тези показания, които сами по себе си са от типа „Една жена каза“, но според Рашков били „много надеждни“.

По показания на същия този Марин Димитров в качеството му на директор на Агенцията по рибарство и аквакултури за предлаган подкуп оставка подава и зам.-министър на МВР от ДПС – Раиф Мустафа. Иначе Рашков само бегло ги познава.

Марин Димитров (най-вляво), синът му Стефан, Бойко Рашков (в средата) и вече бившият главен секретар на МВР Живко Коцев.

А пък сега Рашков твърди пред Генка Шекерова („Свободна Европа“), че синът – Стефан Димитров – имал в телефона си не само снимки с гл. секретар на МВР Живко Коцев, но и с министъра Калин Стоянов. Откъде знае Рашков това, ако само бегло ги познава?

Рашков направи турне с интервюта пред удобни журналисти последните два дни (дотук преброих 3). Не пелтечи като другите случайници и като Мон Пти Женерал по bTV, ама разпъргавяването му в опит да обърне общественото мнение е многозначително. А Борисов забавя, но не забравя. Дълго още ще отмъщава на Рашков за онзи арест.

Елена Кодинова, журналист

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера Според вожда на...

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

СЛУШАЙТЕ РАДИО