Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ПОЛИТИКА

Напук на Доган: Пресцентърът на ДПС повиши Пеевски в чин „председател“





Пеевски, председател на ДПС. Той “говори” – те слушат. И гласуват единодушно

Заседанията на централния съвет на ДПС преди време бяха едно от най-важните политически събития в страната. На тези заседания винаги пред медиите говореше Ахмед Доган – тогава само председател, без почетен – а думите му се преповтаряха многократно и анализираха обстойно.

Понякога на тези съвети имаше дори спорове и дебати, въпреки че ДПС – което незнайно защо гордо си слага либерален етикет – винаги е било известно със своята казармена дисциплина и всякаква липса на различно мнение. Централните съвети на ДПС се отразяват само в сайта на движението. Дори и там обаче може да се усети специфичната атмосфера. Най-общо казано тя е следната – Делян Пеевски, председател на ДПС говори, останалите слушат и гласуват единодушно.

По-запознатите с политиката вероятно ще решат, че титулуването на Пеевски като председател е грешка. Защото на последната национална конференция той бе избран само за съпредседател, заедно с Джевдет Чакъров.

Заглавията на последните няколко публикации на сайта на ДПС обаче започват точно така – Делян Пеевски, председател на ДПС. По какви причини сайта на ДПС повишава в чин Пеевски е неизвестно. Този своебразен преврат обаче влиза в директно противоречие с волята както на националната конференция, така и на почетния председател Ахмед Доган.

Ето и прессъобщението от събитието:

Днес на заседание на ЦС на ДПС бяха приети критериите и процедури за номиниране на кандидати за народни представители и членове на Европейския парламент, съответно за предсрочните парламентарни избори и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни.

Централният съвет взе решение партията да се яви самостоятелно на предстоящия вот. По време на заседанието беше направен анализ на актуалната политическа обстановка по области.

Бъдещите кандидати и евродепутати трябва да бъдат млади и подготвени хора, защото целта на ДПС е да разшири представителството си в ЕП и националния парламент, за да може да работи за хората и едно ново начало на европейска България.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство Първите череши у нас...

СКАНДАЛ

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера Според вожда на...

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

СЛУШАЙТЕ РАДИО