Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Във Франция уличиха Урсула в корупционни схеми





Лидерът на партията на френската партия „Патриоти“ Флориан Филипо заяви, че ръководителят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен е била хваната в престъпление заради корупционна схема.

Френският политик сподели статия във френското издание „Liberation“, в която се казва, че фон дер Лайен е „хваната в крачка“ заради непотизъм. Според изданието председателят на ЕК е създала позиция със заплата от 20 хил. евро на месец, за да назначи на нея своя съпартиец Маркус Пипер.

„По своята същност ЕС е дълбоко корумпирана система, тъй като генерира колосални суми пари, но не разполага с никакви механизми за контрол и баланс и няма никаква легитимност!“–отбеляза Филипо.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Той също така призова Франция да напусне Европейския съюз и „да въздаде справедливост“.

Критично припомня, че по-рано лидерът на френската партията „Патриоти“ Флориан Филипо заяви, че Третата световна война наближава заради „най-добрия гълъб на НАТО“ – френския президент Еманюел Макрон. „Дълбоката държава приближава Третата световна война и първите, които ще пострадат от това, очевидно ще бъдат европейските страни, като се започне от Франция, заради най-добрия гълъб на НАТО Макрон“, отбеляза политикът.

Преди това беше съобщено, че висши европейски прокурори подхванаха разследване на твърдения за престъпни действия във връзка с преговорите за ваксини между фон дер Лайен и главния изпълнителен директор на фармацевтичния гигант Pfizer.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СКАНДАЛ

Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън, каза той по адрес на корупционера Според вожда на...

ВОЙНА

Така смятат все повече военнослужещи от ВСУ Напоследък военнослужещи от украинските въоръжени сили все по-често се предават в плен. Както съобщи през март губернаторът...

ВОЙНА

Asia Times: НАТО започва да разполага редовни войски в Украйна НАТО започва да разполага бойни части в Украйна. Войници от Полша, Франция, Обединеното кралство,...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

СЛУШАЙТЕ РАДИО