Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

LIFE

„Пилето“ на фолка Райна спира да пее заради…





„Пилето“ на фолка Райна спира да пее заради…

Фолкаджийката Райна спира да пее!

Пилето на фолка заряза професията, за да се отдаде изцяло на новата си любов – ММА боеца Валери Тюлеков.

„Не ми е до снимане на клипове и песни“, обяви Райна в отговор на феновете си, които тръпнат в очакване за новите й проекти.

Пилето на фолка, която изчезна от светлините на прожекторите, се завърна ударно преди година. Върлите й почитатели изразиха вълнението си, но то не продължи дълго. Райна засне няколко клипа към песните си и отново стопира кариерата. Причината е, че красавицата е на крилете на любовта и й се наслаждава с пълна сила.

„Когато ми дойде вдъхновението да снимам и творя, ще го направя“, обяви изпълнителката в мрежата.

Напълно непосилни да я върнат в бранша са и шефовете на певицата. Гладът за песните й е толкова голям, че „Пайнер“ се принуди да пусне нова песен на Райна, но без клип, а със слайдшоу от нейни снимки.

Същевременно миньончето не се интересува от работа и се интересува само от чувствата си към любимия мъж. Двамата прекарват всяка свободна минута заедно, като не спират да демонстрират любовта си, като запечатват всеки момент и го споделят в мрежата.

Само преди дни влюбените отидоха на излет в планината, където си спретнаха романтичен пикник. Преди месеци пък двамата отидоха на екзотична екскурзия. Влюбените не спират да кръстосват родни и чужди ширини.

Говори се, че чаровната изпълнителка дори представила новия си възлюбен на родителите си в Сандански, а те останали очаровани от него. Именно в Сандански пламват и искрите между двамата.

Тюлеков, който е на 27 г., е бивш шампион по бокс, а към днешна дата се занимава със смесени бойни изкуства. Именно покрай фитнеса и спорта той се запознава с Райна. Според запознати двамата се разбират изключително добре, защото са родени под един зодиакален знак – Везни.

В обществените среди Райна се слави с чепатия си и бурен характер, което беше препъникамъкът в любовния й живот. Въпреки че е гаджето й е с 10 години по-млад от нея, това видимо не притеснява двойката, която се наслаждава на всяка тръпка от връзката си.

Това е първият мъж, който изпълнителката показва след бурната си връзка с певеца Константин. Дълго време Райна остана сама, докато Коцето създаде семейство и има 2 деца.









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО