Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.!





Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.!

От документите изпратени до БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ става ясно, че Цветан Цветанов е укрил над 505 000 лева доходи за периода 2003г. – 2013г. КОНПИ и НАП официално констатират несъответствие за 119 000 лева ,но прекратяват проверката, като прикриват и манипулират данните.

Тези разкрития се случват на фона на разразилият се скандал АпартаменГейт , в който Цветанов е „главен герой“ и заради който беше изхвърлен от парламента, а Цачева подаде оставка , като министър и още двама зам. министри си заминаха!

В неделя от ефира на националната телевизия Цветанов заяви „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“. И сега разбираме защо! Защото мафията е превзела цялата държава и всички власти са подчинение на шепа самозабравили се ченгета, мутри и мафиоти. Документите на КОНПИ разкриват как институциите прикриват престъпленията на управляващите! След разкритията на СВОБОДНА ЕВРОПА и Антикорупционният фонд за , БОЕЦ внесохме сигнали до КПКОНПИ и прокуратурата. Още тогава казахме, че не очакваме институциите да се задействат реално, много пъти сме виждали как се имитира дейност и накрая обявяват „господаря“ за най-чистият в държавата. Този път има доказателство, че Цветанов, който предложи Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ е контролирал комисията и нейният шеф. Всичко това с благословията и пред погледа на Бойко Борисов. Самият Борисов носи отговорност, защото той лансира Цветанов и той го запази и след последният мегаскандал. Може да се тълкува по същият начин, че Цветанов контролира и има влияние над Борисов.

Биволъ са приложили и статистически и счетоводен Модел, от който всеки може да види по месеци и години какъв е укритият доход на Цветанов. Общо над половин милион лева!

НА ТОЗИ ФОН в документите на КОНПИ е посочено, че за 2012г и 2013г. Цветан Цветанов е получил обезщетение за безработица в размер на 1490 лева!

Цветанов с шестте апартамнета, Цветанов, който през този период беше минстър и се возеше в бронирана лимузина с охрана на НСО е взел и пари от НОИ! Колко трябва си алчен и безочлив, за да го направиш?! Дори не можем да си предствим извратеният мозък на тези хора. Като паразити, които изпиват кръвтта и ресурса на държавата и в същото време тровят организма от който се хранят! Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране. Нищо повече.

 









Може да харесате

СКАНДАЛ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СЛУШАЙТЕ РАДИО