Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Какво става в Луганск





Много от вас питат какво се случва в Луганск.
За разлика от Донецк , Луганск не мръдна в развитието си. Плотницки не е обичан от никой и не може да средоточи властта и да я централизира.

Бяха убити СЕДЕМ от полевите командири които не разрешаваха да се централизира властта. За убийствата обвиниха ДРГ на Украйна, но пръст има и Плотницки.

След като си разчисти властта завзе на убитите командири далаверата.

ВЪГЛИЩАТА! Нито един завод в Луганск не бе пуснат да работи, а висшите чиновници започнаха да се занимават с нелегален добив на въглища и да ги продават на Киев. Печалбата отиваше в джобовете им. Миналата година далаверата бе озвучена от председателя на Народния Съвет на ЛНР. След дни той бе арестуван по обвинение за преврат и умря в следствения арест от мъчения. През 2016г Моторола от Донецк тръгна с отряда си на помощ на Председателя който бе арестуван, но бе късно. Това е и причината за ликвидирането на МОТОРОЛА.

Миналата седмица на Министъра на МВР Корнет му писна и създаде условие за преврат. Така на 21.11 Захарченко изпрати армията на ДНР която бе разположена около Дебалцово в Луганск. Единственото което спасява Плотницки за сега е че неговия подпис седи под Минските съглашения. Но по конституция УПРАВЛЯВА народа, а Плотницки е негов представител.

Така че дните са му преброени. МВР на Луганск с помощта на Донецк арестува прокурори, следователи, министри и много силоваци които подкрепят Плотницки. Влизането на ДРГ на Киев бе предлог да се блокира Луганск. Войниците по никакъв начин не са пречели на населението. Само вчера по обяд отцепиха сградата на прокуратурата и я щурмуваха.









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО