Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА… 





Полковник Макгрегър:

УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА…

Видео https://www.youtube.com/watch?v=zsPSuQAE1to

Полковник Дъглас Макгрегър сяда със Стивън Гарднър, за да обсъдят падането на Украйна. Следващите ходове на Путин срещу Украйна. Политическата корупция тлее във Вашингтон. Изтеглянето от Афганистан. DC злоупотребява с американския народ, докато причинява хаос по света. Полковник Дъглас Макгрегър също е съгласен със Скот Ритър за това как ще приключи тази война и големия ход на Москва срещу украинската столица КИЕВ. Украйна се тресе от целенасочените удари от Русия. Бахмут е паднал от днес 4.03.2023 г.

.

Времеви клейма:

0:01 Полковник Макгрегър обсъжда дали Зеленски е добър военен лидер или марионетка

3:49 Голяма корупция в Украйна с дарени пари и оръжия

6:50 Защо медиите отразяват Байдън за изтеглянето от Афганистан?

15:15 Конгресът на САЩ злоупотребява ли с военните за пари и власт?

16:00 Конгресът ще настоява за война с Китай, за да получи повече пари

18:15 Дали DC иска война или мир? Много пари във война

20:40 Русия: Съкрушена Украйна и Европа ще се оттеглят от войната, за да оцелеят и да се върнат към нормалния живот

24:00 Съдия Андрю Наполитано казва, че тази война е станала лична между Байдън и Путин

25:00 DC е основната причина за мизерията и трудностите в Съединените щати

Видео https://www.youtube.com/watch?v=zsPSuQAE1to

.

Бившият съветник на Пентагона Макгрегър:

УКРАЙНА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ КАТО ДЪРЖАВА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!

.

Вашингтон, 8 април 2023 г., 22:27 ч

Украйна като държава може да престане да съществува до края на 2023 г. поради „ужасяващата“ ситуация за страната, каза полковник Дъглас Макгрегър, бивш съветник на шефа на Пентагона, в интервю с журналиста Стивън Гарднър.

.

Той обясни, че украинската страна е претърпяла ужасяващи загуби на фронта, а ситуацията в самата Украйна е тежка. Експертът обвини западните медии, че крият истинската ситуация на украинска територия и постоянно разпространяват лъжи за украинската криза.

.

Макгрегър добави иронично, че „всичко ще приключи по такъв начин, че Съединените щати ще се опитат да се свържат с Киев по телефона, но никой няма да им отговори“.

.

Както съобщи IA REGNUM, бившият офицер от морското разузнаване на САЩ в оставка Скот Ритър призова чуждестранните наемници, воюващи за Украйна, да напуснат територията на тази страна възможно най-скоро, предупреждавайки за заплахата от смъртта им.

.

Той също така отбеляза, че от началото на специалната операция загубите на въоръжените сили на Украйна от загинали и безследно изчезнали биха могли да възлязат на повече от 330 хиляди души.

.

По-рано офицерът каза, че Володимир Зеленски ще трябва да се скрие на Запад, след като украинските въоръжени сили са победени на бойното поле.

.

OopsTop.com









Може да харесате

СЕНЗАЦИЯ

Опасна комбинация от политика и хазарт се крие зад стрелбата днес в Арбанаси, при която синът на депутата от ПП/ДБ докопа пистолет и застреля...

БЪЛГАРИЯ

Непълнолетният син на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, който е на 11 г. е стрелял в друго дете по време на ВИП парти край...

СВЯТ

Военния персонал на Бундесвера (Въоръжените сили на Германия) ще бъде прехвърлен под командването на НАТО (САЩ) до 2025 г. Това заяви германският министър на...

ВОЙНА

Монтираха “Нежданчик” в Калининград. Руски РЕБ системи ослепяват НАТО Членовете на НАТО можете да вразумите, като ги ударите с чук по челото като бесен...

СЛУШАЙТЕ РАДИО