Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА… 





Полковник Макгрегър:

УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА…

Видео https://www.youtube.com/watch?v=zsPSuQAE1to

Полковник Дъглас Макгрегър сяда със Стивън Гарднър, за да обсъдят падането на Украйна. Следващите ходове на Путин срещу Украйна. Политическата корупция тлее във Вашингтон. Изтеглянето от Афганистан. DC злоупотребява с американския народ, докато причинява хаос по света. Полковник Дъглас Макгрегър също е съгласен със Скот Ритър за това как ще приключи тази война и големия ход на Москва срещу украинската столица КИЕВ. Украйна се тресе от целенасочените удари от Русия. Бахмут е паднал от днес 4.03.2023 г.

.

Времеви клейма:

0:01 Полковник Макгрегър обсъжда дали Зеленски е добър военен лидер или марионетка

3:49 Голяма корупция в Украйна с дарени пари и оръжия

6:50 Защо медиите отразяват Байдън за изтеглянето от Афганистан?

15:15 Конгресът на САЩ злоупотребява ли с военните за пари и власт?

16:00 Конгресът ще настоява за война с Китай, за да получи повече пари

18:15 Дали DC иска война или мир? Много пари във война

20:40 Русия: Съкрушена Украйна и Европа ще се оттеглят от войната, за да оцелеят и да се върнат към нормалния живот

24:00 Съдия Андрю Наполитано казва, че тази война е станала лична между Байдън и Путин

25:00 DC е основната причина за мизерията и трудностите в Съединените щати

Видео https://www.youtube.com/watch?v=zsPSuQAE1to

.

Бившият съветник на Пентагона Макгрегър:

УКРАЙНА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ КАТО ДЪРЖАВА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!

.

Вашингтон, 8 април 2023 г., 22:27 ч

Украйна като държава може да престане да съществува до края на 2023 г. поради „ужасяващата“ ситуация за страната, каза полковник Дъглас Макгрегър, бивш съветник на шефа на Пентагона, в интервю с журналиста Стивън Гарднър.

.

Той обясни, че украинската страна е претърпяла ужасяващи загуби на фронта, а ситуацията в самата Украйна е тежка. Експертът обвини западните медии, че крият истинската ситуация на украинска територия и постоянно разпространяват лъжи за украинската криза.

.

Макгрегър добави иронично, че „всичко ще приключи по такъв начин, че Съединените щати ще се опитат да се свържат с Киев по телефона, но никой няма да им отговори“.

.

Както съобщи IA REGNUM, бившият офицер от морското разузнаване на САЩ в оставка Скот Ритър призова чуждестранните наемници, воюващи за Украйна, да напуснат територията на тази страна възможно най-скоро, предупреждавайки за заплахата от смъртта им.

.

Той също така отбеляза, че от началото на специалната операция загубите на въоръжените сили на Украйна от загинали и безследно изчезнали биха могли да възлязат на повече от 330 хиляди души.

.

По-рано офицерът каза, че Володимир Зеленски ще трябва да се скрие на Запад, след като украинските въоръжени сили са победени на бойното поле.

.

OopsTop.com









Може да харесате

ВОЙНА

Конфликтът в Украйна се превърна в сериозен стимул за разработването на нови видове оръжия и еволюцията на вече познатите. И почти веднага тези изобретения,...

СКАНДАЛ

Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем,...

ВОЙНА

Планът за новото настъпление на ВСУ е съставен: 300 хиляди войници ще щурмуват Авдеевка и Белгород Въпреки факта, че руската армия натиска в редица...

БЪЛГАРИЯ

Енергийната комисия в парламента прие Пътна карта за климатичен неутралитет. Тя предвижда до 2030 г. да бъдат инсталирани 1,6 гигавата мощности за производство на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО