Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Език мой – враг мой! Изцепките на Цв.





Език мой – враг мой: „Дясната ръка“ на президента публикува извадка от „бисери“ на Цветанов

Иво Христов, началник на кабинета на президента Румен Радев, не пожали бившия председател на групата депутати на ГЕРБ в Народното събрание. Той публикува извадка от „бисери“, изречени от Цветан Цветанов в предаването „Панорама“ по БНТ. Ето списъкът с неразбираеми фрази, които са направили най-силно впечатление на Христов:

BEST OF Цветан Цветанов в „Панорама“:

„Емоционалните решения правят езера“.

„Няма нищо, което да бъде като криминално“.

„Ситуацията е такава: имаме предизборен период и в момента понеже всичко се обърна в говоренето за това, което съм направил аз и други български граждани, нека да попитаме това не допринесе ли за отместване на темите от европейските избори по европейските политики“.

„Няма никакво вмешателство на който и да било орган, който има отношение към всичко, което е свързано с дейността на тази фирма“.

„Ще обиколя цялата страна много повече като посещаемост“.

„Знаем кой е първия и всички останали работим по хоризонтала, за да може вертикалА да е добре“.

„Всяко едно решение, което се взима от управляващата партия, няма как да не участваш във взимането на дадените управленски решения, защото политическата отговорност и политическата партия е тази, която всъщност ни дава силата и самочувствието, че се движим в правилната посока с доверието, което получаваме от нашите структури“.









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО