Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

Сензация! Таен план на Герб и президентството правят Ани Салич служебен премиер!





Таен план на Герб и президентството правят Ани Салич служебен премиер! Звучи невероятно но не и невъзможно твърдят запознати…

Преди няколко дена в медиите се завъртя информацията, че Ани Салич се е прицелила в политиката, но не само се е прицелила, а че искала да става министър. Информацията беше подмината с лека ръка от много хора, но по запознати с нещата около Ани Салич ни осветиха в тайният план заченат от Герб, Президентсвото и кръговете около Царя и неговото вече бивше НДСВ с подкрепата на фондация “Отворено Общество” и парите на Джордж Сорос. Какво се случва всъщност.

Ани Златанова или Салич от Благоевград в момента учи във военната академия “Георги Сава Раковски” втора магистратура, за да има необходимото образование, щом заеме желания пост в управлението, според нейни колеги в академията, Ани Салич не се явява на лекции и изпити, но пък оценките и не са по – малки от отличен шест?!

Явно е че някой някъде подготвя Салич за политиката и това трябва да се случи много бързо, споделят запознати с тайният план в който се забелязва участието както на Герб, така и на съгласието на президента. Студентка в специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма” във Военната академия в София. Когато завърши, ще може да подкрепи с диплома идеите си за управлението на страната от гледна точка на сигурността, а това предстои да се случи скоро и тя спокойно може да оглави едно служебно правителство на Румен Радев, което всъщност ще е на отново на Соломон Паси жена му Гергана Паси и Десислава Радева. Всъщност нещата отиват много по надалече от гледна точка на самата Ани Салич, защото от години тя е свързвана и с така нареченото Сорос общество в България и била приемлив вариант дори за тази част от обществото, въпреки твърденията на някои хора и медии, че тя харесвала политиката на Путин и мразела определени етноси в България.

Според заверата, Салич или по известната в Благоевград Златанова трябва да прокара идеята на президентът за камери със звук в изборните секции, но не и да прекрати порочната практиа на Герб да манипулират резултатите от изборите и като служебен министър председател тя няма да сменя шефовете на МВР управленията в страната, както и няма да подменя и областните управители. В случая сделката Герб – Радев вече е направена изпълнителите на поредният фарс за пред българските граждани е подготвен, а началото му ще започне някъде в края на февруари, когато кабинета на Бойко Борисов и Обединените патриоти ще подадат оставка. Не случайно преди няколко дена в България на посещение беше и държавният секретар на САЩ, който вече е наясно, че България ще си купи Ф-16, няма да има никакви тръби за газ и всички ще слушат, така както го правеха Бойко Борисов и Цветан Цветанов до момента. Какво печели президентът Румен Радев ли? Печели цял втори пет годишен мандат. Борисов и Цветанов спокойствие поне на един фронт предвид три вида избори, които предстоят, а народа поредната близалка на която да се радва, докато всичко пак продължи по старият начин. Една да са най, а други по, по най…









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО