Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Правителство събрано от предатели





Долнопробен театър

Това се играе – долнопробен театър от лоши актьори, който е излъчван безкритично от всички големи медии. Това е нивото, но и това е оценката на театралите за собствената им публика. 🙂

Но коя е тази власт, която пада доброволно?

Ако случайно съумеят сами да се свалят от власт ще са най-лошата, но и най-дълговременната, инвестиция, която външния източник на властта е правил.

Коя е тази васална власт, която ще падне дорбоволно, когато фронта на територията на бившата държава Украйна се счупва на няколко места?

А подобна политическа нестабилност тук при този неспокоен народ и спирала от кризи ще бъде заплаха за пропукване на целия вектор от Балтика до Черно море.

Коя е тази власт, която ако падне сама ще даде необходимия повод на единствената фигура, която все още има легитимност сред значителна част от народа да организира лично партия и вероятно ще ги изкара от властта на избори?

Това са риторични въпроси – никоя власт не пада доброволно. Особено, когато властта и постовете по места вече са разделени. Върви огромен пазарлък и доразграждане на разградения двор България.

Ще паднат единствено, ако така е наредено от Посолството.

Едно допълнение.

Бях вероятно първият от публичните фигури, които открито заговориха за двата възможни пътя пред България. Изборен и реолюционен. И твърдя последователно от няколко години, че лошата кръв трябва да бъде пролята и източена.

И все още стоя зад тезата си.

Изборният път има само още един шанс и той е възможен, ако Радев съумее да надскочи опита на старите си грешки като даде път на хора, които са доказали, че българския интерес е единствения, който може да бъде защитаван. Не американския, не руския, нито турския.

Ако такъв опит не се състои или не успее, то остава само революционният.

По един или друг начин лошата кръв трябва да бъде източена. Иначе България си отива.

Всеки казва – искаме решение.

Това са двата възможни пътя, водещи до едно и също решение. Плетеницата на зависимости изисква рязане до кокал – от национално до местно ниво, заедно с онези бизнес лица, които работят паралелно с всички партии. Огромен тумор, който трябва да бъде премахнат.

Още едно допълнение за любознателните и тези, които се интересуват от защитата на националната сигурност.

През последните дни цяла делегация от Министерство на образованието на Турция бяха в България. Новият турски посланик все още не е започнал официално своята работа, но активността за последните два месеца на Анкара в Североизточна и Южна България е скочила поне двойно.

Умната, дългосрочна игра се играе тихо.

Станислав Бачев

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ЗАКОН

В комисията за Мартин Божанов-Нотариуса, не казват нищо конкретно за връзки и влияния върху висши държавни служители с групата му, дори на закрито заседание...

ФОКУС

Калина Андролова разговаря с Костадин Костадинов. Акценти от интервюто: – Няма нормален човек в България, който да възприема Русия като заплаха, подчертавам – нормален....

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

СЛУШАЙТЕ РАДИО