Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Любо Кольовски подхвана “тези маймуни” фактчекърите





Някакви неизвестни и анонимни мамймуни факт-чекъри опровергават в ефира на обществената и държавна БНТ снимки, видеа и други материали, свързани с Навални, майка му, жена му и др. подобни сюжети. Били фалшиви новини, казват факт-чекъри и вмъкват в твърденията си думата „вероятно“, като се позовават на някави разрабоотки на някакъв изкуствен интелект, който също е анонимен – няма име, няма адрес, няма телефон за контакти.

Та, питам аз, защо трябва да ми натрапват съмнителните „опровержения“ на т. н. факт-чекъри и да ми вменяват своите версии за, въпросните сюжети?

Само първите ми седем години домашно възпитание ме възспират да кажа какво мисля за тия маймуни, факт-чекърите, и какви пожелания по техен адрес и по адрес на майките и ми изникват в ума.

Прочее, факт-чекърите биха могли да попитат майката на Нвавални отговаря ли на истината видеобръщението ѝ към Юлия, или не?

Майката на Навални не се укрива и по-упоритите журналисти и факт-чекъри биха могли да я намерят и да си поговорят с нея. По-трудно ще им е да намерят Юлия, щото съпругата Навальная съществува в реалния мир, обаче задочно. Така, както присъства на погребението на Алексей.

Факт-чекърите, да знаете, че аз може да съм всякакъв, ама не съм тъпанар. Много сте елементарни. Да не кажа нещо повече.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СВЯТ

Световният ред, основан на либералната идеология, се срина и трябва да бъде разрушен, трябва да бъде заменен от система на международни отношения, основана на...

БЪЛГАРИЯ

Парламентът отложи с една година, считано от 1 юли, либерализацията на пазара на ток на едро. Решението беше взето със 152 гласа „за“ на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО