Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Министърът на земеделието Румен Порожанов замесен и в афера „Къща за ку…ви“





Министърът на земеделието Румен Порожанов замесен и в афера „Къща за ку…ви“

Министърът на земеделието Румен Порожанов освен в скандалите с аферите Къщи за гости, личните му имоти придобити на смешни цени, недеклариране на собственост, е основен участник и в още една схема, разкриха наши източници от службите.

Тя носи палавото име „Къща за курви“ и е далеч по-пикантна от другите актуални скандали около Порожанов. Според информацията с която разполагаме, а и далеч не само ние, уважаемият господин министър е ходил често в луксозен апартамент в столичния квартал Студентски град, където предварително го очаквали очарователни млади дами. Дискретното жилище пък е собственост на крупен бизнесмен и шеф на асоциация, който е близък приятел на Румен Порожанов. В което нямаше да има нищо нередно, ако същият бизнесмен и министърът не са в зверски конфликт на интереси, защото бизнесът му е пряко свързан и контролиран от министъра му приятел. И за да върви всичко в бизнеса както трябва, баровецът урежда вип достъп до апартамента на Порожанов заедно със съдържанието вътре. А то е изключително горещо.

Млади и красиви девойки, бивши и настоящи миски, които трябва да се погрижат Румен Порожанов да е в перфектна форма на духа и тялото, за да вървят важните държавни дела. Разбира се съществува и версия, че е възможно в апартамента в Студентски град министърът да играе шах с девойките или да обсъждат режимите в Общата селскостопанска политика на Европейския съюз. Няма невъзможни неща!

Разполагаме с имената на момичетата посещавали апартамента в Студентски град. Разполагаме и със снимки. Знаем и кой точно е бизнесменът приятел на министъра. Със същата информация разполагат и един куп служби, както и колеги на Румен Порожанов. В серия от публикации ще разкриеме детайли от пикантния скандал. Той далеч няма да е първият такъв за земеделския бос.

Името на Румен Порожанов постоянно изскача от нови и нови скандални разкрития. В писмо до редакцията в края на миналата година служителка на земеделското министерство разкри, че шефът й е назначил не една, а три свои любовници на сладка служба и добри заплати.

„Пиша ви, защото съм потресена от нещата, които стават в министерството на земеделието. Аз работя там и честно казано, ме е срам от това. Това не е министерство, а бардак. Шанс за кариерно израстване имат не чиновниците, които работят честно и отговорно, а тези, които скачат в леглото на министъра. Публична тайна е, че началникът ни Порожанов се обградил само с негови любимки, на които всички ние плащаме заплатите. И това не само, че не е тайна, ами и се демонстрира по най-наглия начин. Трите кокони си мислят, че са хванали Господ за шлифера и въобще не им пука, че всички им се подиграваме”, писа дама, която се представя за държавен чиновник и пожела анонимност.

Според информатора на въпросните дами, близки до сърцето на Румен Порожанов, са Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова. Първите две са съветнички в политическия му кабинет, а третата – Ева – негова секретарка. И трите знаели истинския си статут, но в името на кариерата и кеша не се ревнували и търпели.

От години Румен Порожанов има имидж на плейбой. Докато беше шеф на Държавен фонд „Земеделие”, за него излезе информация, че си ляга с подчинената си Вирджиния Драгомирова. Тя беше младши експерт във фонда координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони. И цяла София говореше за връзката им. Която апропо не беше отречена и от двамата.









Може да харесате

СКАНДАЛ

Всички са в потрес от това, но се правят, че няма проблем – любовницата на Петков да върти държавата на пръста си Ще започна...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

СКАНДАЛ

„Коралгейт“ е само началото. Кирил Петков се забърка в чисто нов скандал. Журналистът от „Биволъ“ Асен Йорданов твърди, че лидерът на ПП се е...

СЛУШАЙТЕ РАДИО