Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

МВР отгледа наркоагитките – нека му пукат каската





Психо феновете се радват на такъв комфорт от страна на полицията, какъвто не изпитва дори Любена Павлова в компанията на 8 мъже

Не искам да защитавам оскотелите и нискочели пазители на реда, които миналата седмица налагаха с палки и пръскаха със спрейове наред в центъра на София, без оглед дали срещу тях е закоравял хулиган с половин дузина присъди, или анорексична тийнейджърка, излязла да се поразсее с разходка с приятелки в центъра. Факт е обаче, че у нас имаме огромен, грандиозен проблем с футболните агитки, при това той не е продукт на нормални обществени процеси, а умело инженерстван и подхранван с години.

Сещаме се за тях, когато започнат да хвърлят павета по ченгетата или риби по Партийния дом, но фактите са, че те винаги са някъде около нас и не спират да извършват откровено престъпна дейност ако не със съдействието, то поне с кимването и намигането на МВР. В самия център на София под носа на властите съществува откровено мафиотска организация като мутренската банда „София-Запад“, която се занимава с наркотрафик, изнудване, рекет и мокри поръчки. Вместо да нахлуват със закъснение да ровят шкафчето с алкохол на Боби Михайлов, ДАНС и прокуратурата трябва периодично да обръщат с краката нагоре т. нар. клубове на узаконените наркоагитки. За респект, ако не за друго. Това обаче така и не се случва.

А престъпленията на футболните хулигани са повече и по-нагли от терористичните атаки в Газа. Ще започна само с показното потрошаване на журналиста Слави Ангелов. И ще продължа с убийството с бомба на спокойно пиещия кафето си Младен Младенов в началото на новия век, осакатяването на полицайката Гергана Зашева, веещите се свастики, нацистките химни, превъзнасянето на клането в Сребреница и още, и още десетки абсурни прояви, които не просто не се побират в рамките на елементарния морал, но и представляват очевидно състав на тежко престъпление.

Не знам колко е недосегаем пияницата Боби Перуката под защитата на УЕФА, Международния съд и интернационалното право, но с очите си съм видял, че психо феновете се радват на такъв комфорт от страна на полицията, какъвто не изпитва дори Любена Павлова в компанията на 8 мъже. Повече от очевидно е, че решението тези изроди да бъдат само нежно потупвани по ръчичката от страна на силовите структури е политическо. А безнаказаността им е продукт на волята на олигархично-властимащите кръгове да използва платената им, агресивна мощ за свои електорални цели. Когато обаче някой друг им плати с гангстерските си левчета да мятат павета срещу нея, започва да реве като ущипана мома и се сеща, че имаме сериозен проблем.

От тази гледна точка ми е трудно да оправдая МВР, или да плача за ранените миналата седмица полицаи. В крайна сметка, когато отглеждаш питбул, храниш го със сурово месо, учиш го на агресия и го насъскваш да убива, не бива да се чудиш, ако някой ден ти отхапе няколко пръста. След като с години сте оставили безнаказано откровени престъпници да се гаврят с всички закони и човешки правила, заслужавате по някоя тупалка по каските и камък по кратуните. Играта е опасна и не е за нежни душички.

А всъщност е необходима само една решителна акция за няколко часа с цялата строгост на закона, за да се сложи веднъж завинаги край на издевателствата на тези изроди над обществения ред. Да не се правим на ударени, г-да полицаи, знаете им имената, знаете им лицата, къде се събират, какво планират, имат досиета. Какво чакате, идете и ги закопчайте. Вместо това униформените и началниците им продължават да полагат нежни грижи за зловещия тумор на футболното фулиганство, който сами отгледаха.

Дали ще са споменатите левскари от „София-Запад“, или изроди от моя ЦСКА, Ботев Пд, Локомотив Пд – спреде да си ги отглеждате и да ги цункате като магистралки. Накрая ще ви изядат главите. И което е по-лошо – тези на хиляди невинни.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

Плачи, Клоун човекоядец, дадоха ти пари Клоуна Зеленски се превърна в смъртна присъда за собствената си страна. Камарата на представителите на САЩ гласува да...

ВОЙНА

Конфликтът в Украйна се превърна в сериозен стимул за разработването на нови видове оръжия и еволюцията на вече познатите. И почти веднага тези изобретения,...

СКАНДАЛ

Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем,...

ВОЙНА

Планът за новото настъпление на ВСУ е съставен: 300 хиляди войници ще щурмуват Авдеевка и Белгород Въпреки факта, че руската армия натиска в редица...

СЛУШАЙТЕ РАДИО