Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

SPORTS

МВР отгледа наркоагитките – нека му пукат каската





Психо феновете се радват на такъв комфорт от страна на полицията, какъвто не изпитва дори Любена Павлова в компанията на 8 мъже

Не искам да защитавам оскотелите и нискочели пазители на реда, които миналата седмица налагаха с палки и пръскаха със спрейове наред в центъра на София, без оглед дали срещу тях е закоравял хулиган с половин дузина присъди, или анорексична тийнейджърка, излязла да се поразсее с разходка с приятелки в центъра. Факт е обаче, че у нас имаме огромен, грандиозен проблем с футболните агитки, при това той не е продукт на нормални обществени процеси, а умело инженерстван и подхранван с години.

Сещаме се за тях, когато започнат да хвърлят павета по ченгетата или риби по Партийния дом, но фактите са, че те винаги са някъде около нас и не спират да извършват откровено престъпна дейност ако не със съдействието, то поне с кимването и намигането на МВР. В самия център на София под носа на властите съществува откровено мафиотска организация като мутренската банда „София-Запад“, която се занимава с наркотрафик, изнудване, рекет и мокри поръчки. Вместо да нахлуват със закъснение да ровят шкафчето с алкохол на Боби Михайлов, ДАНС и прокуратурата трябва периодично да обръщат с краката нагоре т. нар. клубове на узаконените наркоагитки. За респект, ако не за друго. Това обаче така и не се случва.

А престъпленията на футболните хулигани са повече и по-нагли от терористичните атаки в Газа. Ще започна само с показното потрошаване на журналиста Слави Ангелов. И ще продължа с убийството с бомба на спокойно пиещия кафето си Младен Младенов в началото на новия век, осакатяването на полицайката Гергана Зашева, веещите се свастики, нацистките химни, превъзнасянето на клането в Сребреница и още, и още десетки абсурни прояви, които не просто не се побират в рамките на елементарния морал, но и представляват очевидно състав на тежко престъпление.

Не знам колко е недосегаем пияницата Боби Перуката под защитата на УЕФА, Международния съд и интернационалното право, но с очите си съм видял, че психо феновете се радват на такъв комфорт от страна на полицията, какъвто не изпитва дори Любена Павлова в компанията на 8 мъже. Повече от очевидно е, че решението тези изроди да бъдат само нежно потупвани по ръчичката от страна на силовите структури е политическо. А безнаказаността им е продукт на волята на олигархично-властимащите кръгове да използва платената им, агресивна мощ за свои електорални цели. Когато обаче някой друг им плати с гангстерските си левчета да мятат павета срещу нея, започва да реве като ущипана мома и се сеща, че имаме сериозен проблем.

От тази гледна точка ми е трудно да оправдая МВР, или да плача за ранените миналата седмица полицаи. В крайна сметка, когато отглеждаш питбул, храниш го със сурово месо, учиш го на агресия и го насъскваш да убива, не бива да се чудиш, ако някой ден ти отхапе няколко пръста. След като с години сте оставили безнаказано откровени престъпници да се гаврят с всички закони и човешки правила, заслужавате по някоя тупалка по каските и камък по кратуните. Играта е опасна и не е за нежни душички.

А всъщност е необходима само една решителна акция за няколко часа с цялата строгост на закона, за да се сложи веднъж завинаги край на издевателствата на тези изроди над обществения ред. Да не се правим на ударени, г-да полицаи, знаете им имената, знаете им лицата, къде се събират, какво планират, имат досиета. Какво чакате, идете и ги закопчайте. Вместо това униформените и началниците им продължават да полагат нежни грижи за зловещия тумор на футболното фулиганство, който сами отгледаха.

Дали ще са споменатите левскари от „София-Запад“, или изроди от моя ЦСКА, Ботев Пд, Локомотив Пд – спреде да си ги отглеждате и да ги цункате като магистралки. Накрая ще ви изядат главите. И което е по-лошо – тези на хиляди невинни.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СЕНЗАЦИЯ

Опасна комбинация от политика и хазарт се крие зад стрелбата днес в Арбанаси, при която синът на депутата от ПП/ДБ докопа пистолет и застреля...

БЪЛГАРИЯ

Непълнолетният син на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, който е на 11 г. е стрелял в друго дете по време на ВИП парти край...

СВЯТ

Военния персонал на Бундесвера (Въоръжените сили на Германия) ще бъде прехвърлен под командването на НАТО (САЩ) до 2025 г. Това заяви германският министър на...

ВОЙНА

Монтираха “Нежданчик” в Калининград. Руски РЕБ системи ослепяват НАТО Членовете на НАТО можете да вразумите, като ги ударите с чук по челото като бесен...

СЛУШАЙТЕ РАДИО