Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Комуникацията с отвъдното не спира. Байдън говорил с още един мъртъв политик. Мина медиумите





За втори път в рамките на една седмица Джо Байдън твърди, че е разговарял със световен лидер, който е мъртъв, като отново демонстрира напреднал когнитивен упадък, пише сайта Modernity.

Този път Байдън твърди, че съвсем наскоро е разговарял с бившия германски канцлер Хелмут Кол за събитията от… 6 януари 2021 г. в американския Капитолий.

Проблемът е, че Хелмут Кол почина доста преди събитията от 2021 г., а именно през 2017 г. Той бе е германски канцлер в периода 1984-1989 г.

Говорейки в сряда по време на събиране на средства в Ню Йорк, Байдън заяви: „И тогава Хелмут Кол се обърна към мен и каза: „Какво бихте казали, г-н президент, ако вземете лондонския вестник „Таймс“ и научите, че 1000 души са разбили вратите на британския парламент, убили са няколко души по пътя навътре, за да откажат министър-председателя да встъпи в длъжност„.

За да не остане съмнение, че е грешка на езика, Байдън не само спомена Кол само веднъж. За връзката му с отвъдното той сподели и по-късно през деня.

По-рано Байдън твърдеше, че с него е говорил бившият френски лидер Франсоа Митеран, въпреки че настоящият американски глава нарече Митеран „германския канцлер“. Писа и за този случай, а новината може да прочетете.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Митеран беше на власт от 1981 до 1995 г. и, което е по-важно, той почина в далечната 1996 г.

От сайта Mofernity коментират, че „разумът на Байдън е изчезнал. Той смесва лидери от 80-те години на миналия век с такива от днес. Кой мъртъв лидер ще се насочи към Байдън следващия път? Белият дом продължава да омаловажава и игнорира ситуацията: Това със сигурност не може да продължава още дълго.“

Всъщност от Белия дом коментираха. Вече писахме, че говорителката на Байдън лисбийката Карин Жан-Пиер отговори на хаплив въпрос по темата, че подобна комуникация с мъртвите се случвала на всички нас.

Джо Байдън, президент на САЩ

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

АКТУАЛНО

На 11 май, по оперативни данни, съобщени на брифинг от официалния представител на Министерството на отбраната на Руската федерация Игор Конашенков, частите на групировката...

АНАЛИЗИ

Световните медийни прожектори проследиха внимателно визитата на Си Дзинпин в Европа, където китайският лидер беше в Париж, Будапеща и Белград. Това е първата визита...

АНАЛИЗИ

Еманюел Макрон отново е в новините с многократното си предложение, че френски войски могат да бъдат изпратени в Украйна, за да се бият във...

ВОЙНА

Британско-руската война. Лондон избра пътя на ескалацията Великобритания извежда войната с Русия (все още дипломатическа) до напълно ново ниво на ескалация. Тази седмица изпадналото...

СЛУШАЙТЕ РАДИО