Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Потомствения фриц Шолц изпълнява стриктно нарежданията на Вашингтон, потапя Германия





Потомствения Фрица Шолц и клоуна Зеленски се “договориха” за следващите 10 години?

Украинският клоун, фашист Зе и германският фриц Олаф Шолц подписаха нов дългосрочен пакт за сигурност в Берлин по време на Мюнхенската конференция за сигурност, съобщава Ройтерс.

„Днес правим историческа стъпка. Президентът Зеленски и аз сключихме споразумение за двустранни отношения, за гаранции за сигурност“, заявява относно споразумението потомствения фриц Олаф Шолц.

Пактът за сигурност, който ще бъде с продължителност 10 години, задължава Германия да подкрепя Украйна с военна помощ, да налага на Русия санкции и контрол върху износа, както и да гарантира замразяването на руски активи.

Берлин е подготвил и друг пакет за незабавна подкрепа на стойност 1,13 млрд. евро (1,22 млрд. долара), който е насочен към противовъздушната отбрана и артилерията, отбелязват от Ройтерс.

„Значението на документа не може да бъде подценено. В него ясно се посочва, че Германия ще продължи да подкрепя независима Украйна в нейната защита срещу руското нашествие“, коментира германският канцлер

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

„И ако в бъдеще има нова руска агресия, ние се договорихме за подробна дипломатическа, икономическа и военна подкрепа“, посочва той, като добавя: „Други страни ще ни последват. Веднага след нас са нашите френски приятели“.

На свой ред Зеленски заявява, че помощта е от решаващо значение, тъй като военните доставки от други партньори са намалели, а Русия има предимство в артилерията на фронтовата линия.

Така Германия стана втората държава след Великобритания, която се ангажира с предоставяне на гаранции за сигурност на Украйна.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

АКТУАЛНО

На 11 май, по оперативни данни, съобщени на брифинг от официалния представител на Министерството на отбраната на Руската федерация Игор Конашенков, частите на групировката...

АНАЛИЗИ

Световните медийни прожектори проследиха внимателно визитата на Си Дзинпин в Европа, където китайският лидер беше в Париж, Будапеща и Белград. Това е първата визита...

АНАЛИЗИ

Еманюел Макрон отново е в новините с многократното си предложение, че френски войски могат да бъдат изпратени в Украйна, за да се бият във...

ВОЙНА

Британско-руската война. Лондон избра пътя на ескалацията Великобритания извежда войната с Русия (все още дипломатическа) до напълно ново ниво на ескалация. Тази седмица изпадналото...

СЛУШАЙТЕ РАДИО