Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Медведев попиля Макрон: Изпуска се… смърди





Заместник председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев се подигра с френския президент Емануел Макрон. Повод за острите му думи стана изказване на Макрон от вчера, за което критичноБГ писа, че изпращането на западни сухопътни войски в Украйна не бива да се изключва в бъдеще, но че на този етап „няма консенсус“ за подобно решение.

Според Медведев, френският президент не успява да задържи думите си, което е вид заболяване.

Ето и целият му коментар без съкращения:

„Хората имат най-различни заболявания.

Някои хора страдат от незадържане на урина. За други, които са склонни към обривни реакции, хората казват, че „урината го е ударила в главата“.

Но настоящият президент на Франция, главнокомандващ на френските въоръжени сили и принц на Андора Еманюел Жан-Мишел Фредерик Макрон има два проблема наведнъж: първо вероятно го е ударила урина в главата, а от това е последвало незадържане на речта.

Той заяви, че Европа се нуждае от поражение на Русия за своята сигурност и затова трябва да изпрати ракети с далечен обсег на нацистите в Киев и да обмисли въвеждането на войски от отделни държави от НАТО в зоната на СВО.

В съчетание с неотдавнашното му желание да сподели ядрения арсенал на Франция с всички мераклии европейци, инконтиненцията /незадържане/ на речта на Макрон изглежда се е превърнала в дълготраен и болезнен проблем.

Носителят на Ордена на Почетния легион не се грижи за себе си. Или пък е време да смени диетата си: стридите и шампанското са хубаво нещо, но той вече не е момче.

Вербалната енуреза /изпускане на урина/ на неговата възраст е опасна.

И на обкръжаващите го не им харесва. Смърди, нали разбирате.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

АКТУАЛНО

На 11 май, по оперативни данни, съобщени на брифинг от официалния представител на Министерството на отбраната на Руската федерация Игор Конашенков, частите на групировката...

АНАЛИЗИ

Световните медийни прожектори проследиха внимателно визитата на Си Дзинпин в Европа, където китайският лидер беше в Париж, Будапеща и Белград. Това е първата визита...

АНАЛИЗИ

Еманюел Макрон отново е в новините с многократното си предложение, че френски войски могат да бъдат изпратени в Украйна, за да се бият във...

ВОЙНА

Британско-руската война. Лондон избра пътя на ескалацията Великобритания извежда войната с Русия (все още дипломатическа) до напълно ново ниво на ескалация. Тази седмица изпадналото...

СЛУШАЙТЕ РАДИО