Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

БЪЛГАРИЯ

КОЙ Е ШЕФЪТ?





Днес Територията очаква със затаен дъх гуруто на гербавите да благоволи да се върне. И се замислих всъщност кой ръководи парада? В една нормална подобна ситуация председателят на партията Борисов трябваше незабавно да нареди на заместника си да се върне, за да даде обяснения и да се реши ситуацията. Какво се случва обаче?

Дребните гербави рибки изгърмяват и подават оставки, влизат в обяснителен режим и ги подмятат по медиите. Цветанов от пиедестала си дори не благоволява да се прибере, а се хвали на страницата си с кои се е срещнал и как са го похвалили. Нито дума за скандала, за оставка, за връщане….нищо. На практика НАПРАВИ БОЙКО БОРИСОВ ЗА СМЯХ! ПОКАЗА МУ ЯСНО КОЙ Е ШЕФЪТ НА ПАРТИЯТА И КОЙ РЕШАВА.

Не се и съмнявам, че ако беше в България, Цветанов много по-удачно щеше да изиграе ситуацията. Все пак той не е Цецка, а Цецку! Но дори и отвъд океана успя да организира защитата си и структурите припнаха да го защитават, въпреки ясното нежелание на Борисов . Верните назначени от Цветанов кадри, дори от името на институциите, които представляват, се клеха, че „ЦЕЦКУ Е НЕВИНЕН!“.

Например кметът на община Белослав написа декларация в защита на гуруто от името на кмет на община, а не на прост гербав член на партията, което е безумно! Но то кое ли е нормално на Територията!

Моите прогнози са, че Цветанов няма да се даде без бой. Защото структурите са негови. За разлика от Борисов, който е влюбен в себе си, Цветанов е влюбен във властта! И е направил всичко възможно да изгради партия за себе си, а не за Борисов!

Развръзката предстои….

Елена Гунчева









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО