Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times
Не можете да спрете злото. То дава много облаги

БЪЛГАРИЯ

СРАМЪТ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!





СРАМЪТ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!

Трябваше ми доста време да осмисля кандидатурата на Ал Йо за евродепутат. Първият момент реших, че е неудачна и пошла журналистическа шега. Ама не, истина било….

Ударихме не само дъното, но и се заровихме в мръсната тиня до ушите с тази кандидатура. Не е важното, че е на ГЕРБ. Важното е, че има някакъв шанс да пратим в Европейския парламент човек, който за 30 години „блести“ само с байганьовска простотия, завист, дребнавост и пълно изтрещяване и липса на разум.

И въпреки, че всички знаят името му, колко от вас ще се сетят да е направил нещо? Ами…няма! Освен изцепките и простотиите, с друго не е известен.

Спомням си първият път, когато го видях през 90-те години на миналия век, в зората на прехода. Говорещ с лозунги, без никаква мисъл зад тях. Комунистите – зли, демократите – добри! Русия – лоша, САЩ – добри! Ние – хубави, другите – лоши! Това му е начинът на мислене. Дребна, малодушна, жалка и завистлива душица, осмисляща живота си в омразата и в това да се набута някъде начело. Без значение, че не знае какво да прави там. Келепир да има!

Гафовете му са безкрайни. Омразата и завистта – също! Подмазване към висшестоящите и ритници към низкостоящите – това е бъдещият евродепутат!

Този човек няма да се поколебае, защото няма капацитетът да осмисля думите си, да вкара България в големи дипломатически и други проблеми. Защото право пропорционално на мозъка му, има голяма уста, която никога не знае кога да затвори.

За възпитание, морал, чест и достойство няма да коментирам. След като са го сложили в листата на гербавите, е ясно, че ги няма, те такива хора не търпят.

А срамът за България ще бъде дълго след като гербавите са си отишли от властта…..

Елена Гунчева









Може да харесате

СЛУШАЙТЕ РАДИО