Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОНСПИРАЦИЯ

Щатския посланик е бил при американския агент и офицер от НАТО Радев минути преди да се срещне с Габриел!





Посланикът на САЩ Кенет Мертен се е срещнал с президента Румен Радев малко преди 12 часа днес

Изтече 24-часовият срок, който си дадоха от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за преговори за продължаване на съвместното управление. Все още не е ясно има ли постигнато съгласие. Към момента преговорите са прекъснати, твърди БНТ позовавайки се на свои източници.

Основното различие между двете формации се очертава проектосъставът на кабинета. От ГЕРБ-СДС предлагат смяната на 6 министри и са заявили, че няма да подпишат коалиционно споразумение без към него да бъде подписано и приложение 1 със състав на кабинета „Габриел“. Още вчера пък премиерът в оставка Николай Денков коментира, че разпространеният в медиите проектосъстав на кабинета не е приемлив за ПП-ДБ.

Тази сутрин съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов коментира пред медиите, че все още няма новини. „Обсъждаме всичко. Надявам се да продължат обсъжданията, но към момента нищо не можем да съобщим. Днес се надявам всички да сме реалисти“, заяви Иванов. Делян Добрев от ГЕРБ-СДС коментира, че не е оптимист.

Междувременно от президентството потвърдиха, че държавният глава е готов да приеме Мария Габриел, когато тя е готова с решението си за мандата. След като получи първия мандат от президента вчера, Мария Габриел обяви, че няма да се бавят цяла седмица, а до днес в 12 часа на обяд ще обявят решението си – ще бъде ли изпълнен мандата. Същото потвърдиха малко по-късно и от централата на ГЕРБ.

Преговорите започнаха веднага след срещата при президента, но вчера политическите формации не успяха да се разберат. Днес разговорите бяха възобновени към 11 часа но до този момент няма резултат.

По интересното е че посланикът на САЩ Кенет Мертен се е срещнал с президента Румен Радев малко преди 12 часа, съобщи ПИК. Разбира се не е ясно, каква е причината за посещението, но ние можем да се досещаме!

Според медията, изненадващо, само по същото вреве от президентството си е тръгнал и главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи, както и бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

Калина Андролова разговаря с Костадин Костадинов. Акценти от интервюто: – Няма нормален човек в България, който да възприема Русия като заплаха, подчертавам – нормален....

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО