Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

СРАМЪТ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!





СРАМЪТ Е ЗА БЪЛГАРИЯ!

Трябваше ми доста време да осмисля кандидатурата на Ал Йо (Мистър 15%) за евродепутат. Първият момент реших, че е неудачна и пошла журналистическа шега. Ама не, истина било….

Ударихме не само дъното, но и се заровихме в мръсната тиня до ушите с тази кандидатура. Не е важното, че е на ГЕРБ. Важното е, че има някакъв шанс да пратим в Европейския парламент човек, който за 30 години „блести“ само с байганьовска простотия, завист, дребнавост и пълно изтрещяване и липса на разум.

 

И въпреки, че всички знаят името му, колко от вас ще се сетят да е направил нещо? Ами…няма! Освен изцепките и простотиите, с друго не е известен.

Спомням си първият път, когато го видях през 90-те години на миналия век, в зората на прехода. Говорещ с лозунги, без никаква мисъл зад тях. Комунистите – зли, демократите – добри! Русия – лоша, САЩ – добри! Ние – хубави, другите – лоши! Това му е начинът на мислене. Дребна, малодушна, жалка и завистлива душица, осмисляща живота си в омразата и в това да се набута някъде начело. Без значение, че не знае какво да прави там. Келепир да има!

Гафовете му са безкрайни. Омразата и завистта – също! Подмазване към висшестоящите и ритници към низкостоящите – това е бъдещият евродепутат!

Този човек няма да се поколебае, защото няма капацитетът да осмисля думите си, да вкара България в големи дипломатически и други проблеми. Защото право пропорционално на мозъка му, има голяма уста, която никога не знае кога да затвори.

За възпитание, морал, чест и достойство няма да коментирам. След като са го сложили в листата на гербавите, е ясно, че ги няма, те такива хора не търпят.

А срамът за България ще бъде дълго след като гербавите са си отишли от властта…..

Елена Гунчева









Може да харесате

АНАЛИЗИ

Бездарността на властите стана проклятие за Великобритания Британският премиер Риши Сунак не отговори на очакванията на населението и счупи всички предишни рекорди на непопулярност,...

АНАЛИЗИ

Наближаващите избори за Европейски парламент, от чиито резултати пряко зависи съдбата на сегашния екип от европейски ръководители, оглавяван от Урсула фон дер Лайен и...

АНАЛИЗИ

По определение политологията е наука за властта. По наблюдение социологията понякога е и наука на властта. Комбинирайки различни социологически, т.е. обществени проучвания в пространството,...

АНАЛИЗИ

Десет задачи на иранския удар: Захарова постави на място израелския посланик в Русия Нетаняху искаше да примами Иран в капан, но сам се озова...

СЛУШАЙТЕ РАДИО