Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОМЕНТАР

Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши





Таджиките, наети от същинските извършители на злодеянието в Москва, са същите жертви, каквито са всички потърпевши.

Жертви, защото основната причина да се превърнат в преки извършители е смешната сума, с която са купени. Истината е, че ако бяха съумели да се прехвърлят в Украйна – на мига щяха да бъдат убити. Затова ги чакаха сатанистите там, за да могат завинаги да премахнат възможността да бъдат разкрити.

Очевидно е, че злодеянието е било замислено така, че да предизвика гняв към Украйна, но и към мюсюлманските страни, с които Русия граничи.

Гняв, който да доведе до силен ответен удар, за да да са сигурни в Лондон, че примирие между Русия и Укрия няма да има. И не само, а са разчитали и на още – нови конфликти със съседни мюсюлмански страни.

Колко професионален е замисъла – личи по обстоятелството, че клането беше проведено от някакви – никому неизвестни подчовеци, които без да имат каквито и да е било умения и способности – така добре са били обезпечени, та да няма как и какво да се обърка.

Оръжие, боеприпаси, разстановки – всичко им е било осигурено. От тях се е искало да бъдат единствено “ръце”, които да държат автомати. И да стрелят с тях.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Изявлението на САЩ – “Не е Украйна!”, а и инструкцията за изтеглянето – с посока Украйна е тъкмо това, което е нужно на сатанистите – Да се стигне до извода, че Укрия е замислила и провела това.

Несъмнено, има замесени и украинци, но това не хора служещи на народа си, а на кръгове в Лондон, стремежът, на които е да се подпали още по-силно войната.

За тези сатанисти най-добре щеше да е наетите таджики да бъдат убити още в залата или докато се опитват да избягат… Искали са да бъдат заснети, Определени от къде са, какви са… а още в същата нощ и убити.

Мъртвите не говорят, а това е “добре”.

Но за тяхна (на сатанистите) зла участ – не се случи така. Таджиките са вече в ръцете на ФСБ и колкото добре да е замислено престъплението – “чорапът” се разплита.

Няма да бъде възможно разпалване на вражда между Русия и “становете”, с които граничи; Няма как извършеното да се определи като “украинско дело”;

Няма да се получи така, че болката да се прехвърли от “болна на здрава глава”

А какво точно ще стане – предстои да видим. Всички възможности са “на масата”, а тъкмо сега – на ред е Русия.

Замислилите деянието са в миши дупки и чакат.

И те не знаят точно какво.

Христо Христов

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО