Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

EXPRESS TV

Златотърсачът Десподов люби щерката на млекар №1





Бързакът от Кресна намаза и от връзка с щерката на Цветелина Бориславова

От момента, в който звездата на капитана на националния отбор Кирил Десподов изгря в българския футбол, не спря да се оплаква, че е преследван от златотърсачки. Години по-късно обаче стана ясно, че всъщност той самият е отявлен сребролюбец и обича да тича след богати наследници. Именно такава е и актуалната любовница, която плейбоят от Кресна крие от широката общественост вече повече от година. Става въпрос за скандалната Силвия Зорова – дъщеря на крупния млекарски бос Димитър Зоров.

Преди това Киро Космонавта имаше връзка с щерката на най-богатата българка Цветелина Бориславова – Веселина Абаджиева, с която обичаше да се фука на публични събития. В началото на 2019 г. двамата се появиха под ръка на церемонията за „Футболист на годината“, когато бе избран за №1 на България. За времето, в което бяха заедно, плейбоят се наслаждаваше на пътешествия с луксозна яхта и дълги почивки в гръцките топ курорти на разноските на възлюбената си.

Десподов спечелил сърцето на Зорова преди повече от година, когато все още ритал за „Лудогорец“. Заварката станала покрай общи познати в София, докъдето плейбоят често отскача заради ангажименти с националния отбор или за мачове с разградския отбор.

Малко по-късно между тях пламва искрата на любовта и Силвия се мести при него в Разград. Той обаче не смее да каже коя е новата му изгора и от дъжд на вятър пуска кадри с любимата си в социалните мрежи като винаги прикрива лицето й с голямо червено сърце.

В Разград обаче двойката изобщо не се криели и до това лято редовно излизали под ръка и дори са посещавали някои от елитните заведения в града. Мълвата носи, че милионерската щерка, която е влюбена до уши в плейбоя, е тази, която винаги плащала сметките.

И макар Десподов за минава за заможен футболист, е доста далеч от графата „богаташ“. Към днешна дата заплатата му в ПАОК е около 50 000 евро, което е с около 10 хилядарки повече от парите, които получаваше в „Лудогорец“

Семейството му не е от богатите – баща му Васил помага в бизнеса на брат си Евгени, който складира амониева селитра, брашно и зехтин в промишлени количества.

Преди време обаче лумналият в един от складовете пожар изпепелява стока за стотици хиляди лева.

Според запознати Кирил Десподов отдавна не разчита на семейна издръжка и поради тази причина се оглежда за баровки. След като се премести в ПАОК, двойката вече върти любов в суперлуксозен пентхаус в Солун с мечтана гледка към морето. И едва ли за някого ще е изненада, че имотът е закупен от бащата на Силвия, при това точно преди Десподов да подпише с гръцкия отбор.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО