Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СКАНДАЛ

Киро Тъпото дрогиран в народното Събрание





Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка?

Неуместна сцена се разигра днес в Народното събрание. Депутат бе уловен от камерите в Пленарна зала, че се опитва да си бръкне в гърлото в опит да повърне. Или пък прави жест, че не уважава реч на друг депутат и че от думите му получава рефлукс? При втората хипотеза жестът е най-малкото неуважителен и оскърбителен не само към колегата му, но и към институцията и целия български народ. Разбира се може и да грешим и е най-добре въпросният народен представител да обясни, защо се опитва да си бръкне с пръсти в гърлото.

Кой е въпросният депутат със озадачаващо поведение ли? Това бе съпредседателят на Продължаваме промяната и бивш министър-председател на България Кирил Петков!

Въпросният жест на Петков бе уловен от камерите, точно в началото на изказване от парламентарната трибуна на депутата от Има такъв народ Станислав Балабанов. Още с първите си думи народният представител представител от ИТН обърна внимание на Петков, че е твърде емоционален. „По-спокойно г-н Петков, много сте емоционален днес. Да не би да сте употребявали снощи нещо за което ние да не знаем? Много емоционално и патетично се изказвате“, обърна му загрижео внимание Балабанов. И точно тук се случи това, което никой никога не бе очаквал. Бившият премиер насочи пръстите на ръката си към гърлото.

КритичноБГ обръща внимание, че в българският парламент сме виждали много неща. От тежки скандали до бой. Но за първи път се случва депутат да се опитва да си бърка с пръсти в гърлото, или да покаже на друг народен представител, че не уважава думите му с въпросния жест. Е, и това стана.

Какво каза още Балабанов: „Преди година и половина Кирил Петков говореше как ще вкара Бойко Борисов в затвора. Днес говори в парламента за спазване на думата. Сега е в най-унизителната поза да го моли да продължи да го държи на власт… Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да го молиш да ти отвори вратата и да останеш на власт? Ти си довиждане на следващите избори. Думата харакири вече има ново значение – „хараКиро“, каза Балабанов.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

ФОКУС

– За седем месеца Израел причини три пъти повече жертви, отколкото руснаците и украинците, взети заедно, за повече от две години и Израел не...

ТЕХНОЛОГИИ

Правителството на САЩ няма намерение да забрани социалната мрежа TikTok в страната, а просто иска собственикът му да я продаде на американците. Това заяви...

ФОКУС

Съединените щати винаги са се гордеели, че са най-големият дарител в света (финансиране на войни). На практика обаче чуждестранната “помощ” (финансиране на войни) на...

ПОЛИТИКА

Росен Желязков беше свален като председател на НС 129 депутати подкрепиха предложението за махането му. Той бе изпратен с овации Непосредствено преди разпускането на...

СЛУШАЙТЕ РАДИО