Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СВЯТ

Енергийната министърка на САЩ разбра по трудния начин за непреодолими проблеми в сектора си





Докато пътуваше с електрически автомобили, за да популяризира зелените технологии, министърът на енергетиката на САЩ и антуражът ѝ не можаха да намерят достатъчно станции за зареждане, пише Businessinsider.

Когато министърът на енергетиката на САЩ и нейният екип тръгнали на пътешествие, за да популяризират електрическите превозни средства, те се сблъскали с неприятно препятствие: липса на зарядни устройства за електрически превозни средства в страната.

В САЩ на всеки 10 000 души се падат едва три порта за зареждане на електрически превозни средства.

Недостигът на зарядни устройства се превръща в сериозен проблем и за министъра на енергетиката Дженифър Гранхолм и нейния екип, а в един момент се намесва полицията.

Керванът от електрически автомобили на министерството се сблъсква с неприятната стуация да няма достатъчно портове, където да зареди в Гроувстаун, Джорджия.

„Групата беше планирала да се зареди бързо, но се оказа, че едното зарядно беше счупено, а другите бяха заети.“

Поради това служител на министерството се опитва да заеме едно от местата с автомобил с бензинов двигател. Възмутено семейството, което чакало на опашка с бебе в колата си, се обадило в полицията, заради пререждането. Тя обаче не могла да направи нищо, тъй като блокирането на място за зареждане на електрически автомобили с бензинов автомобил не се счита за незаконно в Джорджия.

Докато Грънхолм и екипът ѝ се опитваха да изгладят нещата отстъпиха място на семейството и преместиха някои от собствените си автомобили на по-бавни зарядни портове.

Така с инцидент бе привлечено вниманието на енергийната министърка, към отчаяната нужда от подобряване на инфраструктурата за електрически превозни средства, варъшва изданието.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА









Може да харесате

СВЯТ

Със забавянето на икономиката на САЩ най-силно са засегнати тези, които се намират на дъното на икономическата хранителна верига. Бездомността се увеличава, броят на...

ФОКУС

Наивността на европейските лидери е просто удивителна. Перверзията Макрон възнамерява да изпрати бойци от Френския чуждестранен легион „за защита на Одеса“ Във Великобритания редовно...

ФОКУС

Оръжейното изнудване на САЩ удари Израел по слабото място Израелците лъжат, че се отбранявали! От Кого? От камъните и пръчките на децата с еднотонови...

ЛИЦА

Евтим Милошев, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Назначаването на продуцента на „Есента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО