Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

КОСМОС

Може ли мостът на Рама, построен преди 1,7 милиона години, да промени всичко, което знаем за миналото си ?





Хората са на планетата от около 200 000 години, или поне така ни казват експертите. И така, как е възможно да има изкуствен мост(мостът на Рама) на възраст 1,7 милиона години?

Д-р С. Бадринараянан, бивш директор на Геоложката служба в Индия, твърди, че е намерил достатъчно доказателства, за да докаже съществуването на изкуствено построен мост преди около 1,7 милиона години.

По този начин ще бъде показано, че човечеството е било на Земята много преди 200 000 години ,което твърдят историци и археолози.

Мостът на 1,7 милиона години

Тази структура се простира от Индия до Шри Ланка и е толкова голяма, че може да се види дори от космоса.

Дори има история за тази структура в индуистките легенди, където се споменава цар Рама, един от боговете на индуистката митология и как той е построил подобен мост преди повече от милион години.

Според индуистката епопея,Рама е едно от основните божества на индуизма и се показва като образ, дух и съвест на религията. Всъщност мостът е бил известен в древността като „Мостът на Рама“, въпреки че е наричан от западняците „Мостът на Адам“.

Мостът на Рама

В Рамаяна се споменава мостът и как е построен, за да служи на Рама при пътуването му през морето, за да стигне до големия остров, за да спаси любимата си от демона Равана.

Изкуственият произход на моста

Д-р С. Бадринараянан, бивш директор на Геологическото проучване на Индия и бивш координатор на отдела за изследвания в Националния институт по океански технологии, е прекарал голяма част от кариерата си, изучавайки структурата на моста.

Така той стигна до извода, че това не е естествена формация, както твърдят някои учени, а изкуствена структура, направена от човека.

Според проучвания, публикувани от Бадринараянан, той и неговият екип са пробили 100 дупки в цялата структура, откривайки изключително интересни неща.

На около 6 метра дълбочина те открили постоянен слой варовиков пясъчник, различни корали и твърди издялани скали, служещи като вид опора.

На 4,5 метра е открит слой рохкав пясък, който служи като възглавница за тежестта, която поддържа повърхността, а под него и слой твърда скала.

Дъното на моста било изследвано от екип водолази. Те открили, че подводната формация не е типична морска и че използваните скали няма как да са оформени от природата под повърхността.

Д-р С. Бадринараянан споменава за останките от пясъчни кариери, намерени в района, така че няма съмнение, че цялата конструкция е била „сглобена“ ръчно в пясъчната основа на пътя.

Ученият просто недоумява,защо се прикрива истинската история на човечеството и кой има полза от това.









Може да харесате

ФЕЙСБУК

Разкажи го отново, Марко Поло! В прекрасния филм „Казабланка“ главният герой, Хъмфри Богарт, остава известен с думите, с които се обръща към пианиста в...

ПОЛИТИКА

Залезът на звездата на Бърнс в Близкия изток Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс все не може да се измъкне...

СВЯТ

Mysl Polska: Полша няма нужда от война, а от мир В ход е следващият етап от могилизацията на украинците, която клоуна кръвопиец Зеленски организира...

ЗАКОН

Залогът е върху демонтажа на Украйна. Защо Зеленски и компания бяха обявени за издирване? В събота, 4 май, руското министерство на вътрешните работи обяви...

СЛУШАЙТЕ РАДИО