Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

СЕНЗАЦИЯ

Неофашистите празнуват завръщането си с торта с разчленен труп върху нея





Свиленски към Борисов, заради тортата: С Вашите гласове…

В декларация от името на парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски нарече депутатите от „Демократи за силна България“ и „Демократична България“ новите варвари на България.

Поводът за декларацията са тържества с участието на депутати от двете партии, на които е имало торта с образа на Паметника на съветската армия. „Засрамете се, вие сте новите варвари на България“, каза Свиленски.

ПОГНУСА: Десни ПЛЮСКАТ торти изобразяващи разчленения Паметник на Съветската армия.

Той се обърна към Бойко Борисов, като посочи, че с гласовете на ГЕРБ в предходния състав на Общинския съвет в София е станало възможно демонтажът на Паметника на Съветската армия.

Свиленски показа снимките от трибуната с торта с отрязана глава. По думите на Свиленски тези хора от ДБ така се забавляват – така празнуват, това им е най-успешният момент. „Тази торта е поздрав към унищожителите на МОЧА“, каза Свиленски и добави, че тези хора искат да управляват София. Срам и позор за България, срам и позор за българската политика, допълни той.

Нарочно попитах колеги дали са присъствали, те потвърдиха, добави депутатът. Той показа снимки и от другото тържество на ДСБ, където по думите му „доволна демократка реже отново главата на войника. Така празнуват те, това им доставя удоволствие, душевен мир, спокойствие за изпълнен дълг“, констатира Свиленски и попита Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, дали не е срамува.

Във всяка една европейска държава този акт щеше да доведе до национални протести и оставки на всички, които са присъствали там. Излезте, извинете се, разкайте си. Когато казахме , че тези действия са варварство, това имахме предвид, г-н Борисов, отбеляза Свиленски.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

СВЯТ

Със забавянето на икономиката на САЩ най-силно са засегнати тези, които се намират на дъното на икономическата хранителна верига. Бездомността се увеличава, броят на...

ФОКУС

Наивността на европейските лидери е просто удивителна. Перверзията Макрон възнамерява да изпрати бойци от Френския чуждестранен легион „за защита на Одеса“ Във Великобритания редовно...

ФОКУС

Оръжейното изнудване на САЩ удари Израел по слабото място Израелците лъжат, че се отбранявали! От Кого? От камъните и пръчките на децата с еднотонови...

ЛИЦА

Евтим Милошев, който ще навърши 56 години на 2 май, прави първите си стъпки в телевизията в легендарното „Ку-ку” Назначаването на продуцента на „Есента...

СЛУШАЙТЕ РАДИО