Connect with us

Hi, what are you looking for?

The Sofia TimesThe Sofia Times

ЗАКОН

Нахлуха в имоти на Божков да търсят връзка с убийството





Започнала е акция в имоти на бизнесмена Васил Божков, като разследващите търсят доказателства, свързани с убийството на Алексей Петров, съобщават източници.

Спецполицаи от Столичната дирекция на МВР и Главна дирекция „Национална полиция“ са влезли на проверка в няколко имота на бизнесмена.

Алексей Петров

След приключване на действията, материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата, уточниха пред БТА от Столичната дирекция на вътрешните работи.

През август 2023 г. бизнесменът се завърна в родината след няколко години в Дубай, като срещу него към онзи момент имаше 19 повдигнати обвинения.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

При завръщането си той бе задържан на летището, а после беше пуснат под домашен арест, след като съдът прецени, че няма опасност да се укрие или избяга. Самият Божков твърди, че е бил подлаган на системен рекет от властите, за да запази бизнеса си.

Именно на един от адресите, където се извършват претърсвания и изземвания, Васил Божков изтърпява мярка „домашен арест“ – на столичната улица „Московска“.

Бившият съветник в ДАНС Алексей Петров бе застрелян през август миналата година, докато се разхождаше в столичния квартал „Драгалевци“. Досега извършителят не е открит.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?









Може да харесате

БЪЛГАРИЯ

Плюнката Терзиев, питаме какво общо имат хиляди загинали във втората световна война Българи с комунизма та забраняваш споменаването им??? Излиза, че Терзиев е фашист!...

ФЕЙСБУК

Разкажи го отново, Марко Поло! В прекрасния филм „Казабланка“ главният герой, Хъмфри Богарт, остава известен с думите, с които се обръща към пианиста в...

ПОЛИТИКА

Залезът на звездата на Бърнс в Близкия изток Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) Уилям Бърнс все не може да се измъкне...

СВЯТ

Mysl Polska: Полша няма нужда от война, а от мир В ход е следващият етап от могилизацията на украинците, която клоуна кръвопиец Зеленски организира...

СЛУШАЙТЕ РАДИО